Λίγα λόγια για εμάς

Ο ιστότοπος www.naturagraeca.com δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει και να αναδείξει τα χιλιάδες πρόσωπα της ελληνικής φύσης, το έργο των περιβαλλοντικών οργανώσεων και των ανθρώπων που δουλεύουν για την προστασία της αλλά και να δημιουργήσει μια ενεργητική κοινότητα ανθρώπων μέσα από καμπάνιες, διαγωνισμούς και θεματικές παρουσιάσεις που θα ασχοληθεί πιο ενεργά πάνω στα θέματα που αφορούν την ελληνική φύση, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη του αειφορικού, οικολογικού και φιλοζωικού πνεύματος στην κοινωνία. 

Περιηγηθείτε στον «Κατάλογο ειδών» και ανακαλύψτε πάνω από 1500 φωτογραφίες θηλαστικών, πουλιών, ερπετών, αμφιβίων, εντόμων, φυτών και θαλάσσιων οργανισμών που ζούνε στη χώρα μας. Ταξιδέψτε στους «Οικοτόπους» και βρείτε τί θα συναντήσετε στους πιο όμορφους και «ζωντανούς» τόπους της Ελλάδας. Γνωρίστε μέσα από τα «Θέματα» τις ιδιαίτερες συνήθειες των άγριων ζώων και τα χαρακτηριστικά των ελληνικών βιοτόπων. Μάθετε μέσα από το «Know how» τους τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στην άγρια φύση. Διαβάστε μέσα από την «Αρθρογραφία» τί λένε οι κορυφαίοι επιστήμονες για πολλά άγνωστα θέματα που θα έπρεπε όλους να μας απασχολούν. Κάντε ένα μικρό ταξίδι μαζί με το natutagraeca.com μέσα από διαγωνισμούς φωτογραφίας, εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πεδίο, προτάσεις βιβλίων, βίντεο από την άγρια φύση και έξυπνες καμπάνιες.

Θεωρούμε ότι σε αυτό το ταξίδι, χρειαζόμαστε την παρέα σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προτάσεις, υποδείξεις, εντυπώσεις, συμπληρώσεις, συνεργασίες και γνώμες.


 
 

Social Networks

 
 

Τα Ψάρια της Ελλάδας

Ένας πλήρης οδηγός πεδίου για όλα τα είδη που ζουν στις ελληνικές θάλασσες με 450 εικονογραφήσεις και αναλυτικούς πίνακες.

περισσότερα...

 

Επιλεγμένο βίντεο

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.